cart, pakej kad kahwin

Percuma Kad Kahwin Digital????

Nak PERCUMA Kad Kahwin Digital????
Tetamu Anda tak sesat dah cari Rumah Kenduri

Whatsapp kami untuk dapatkan kad kahwin digital PERCUMA!!
Tempah kad kahwin dapat PERCUMA KAD KAHWIN DIGITAL

Whatsapp utk tempahan
http://www.wasap.my/601120872095/NakKadKahwinDigital
http://www.wasap.my/601120872095/NakKadKahwinDigital

Sebelum tu…apa dia kad kahwin digital?
– domain nama anda dan pasangan. Cinta sejati mesti kena letak nama skali
– design ecard sama mcm printing kad kahwin
– Ada button CALL / Whatsapp
– Ada button google Maps. Klik button dapat terus direction ke rumah pengantin
– instagram feed. Gambar gallery Ecard link terus dari instagram anda
– Countdown timer. Kut tetamu terlupa bila tarikh…jadi kita letak countdown timer Sampai tarikh majlis
– Add to Calendar tarikh kenduri anda ke calendar kawan2 anda
– Boleh Comment di ecard. Ucap tahniah pada Bakal pengantin.
– Our Story. Gambar penuh story anda dari instagram. Anda juga guest takda instagram acc, boleh je tgk terus gambar story anda dari ecard kami.
– ecard ni online. Send je link pada kekawan yg kita nak hadirkan ke majlis kenduri kita. Insya Allah, rasanya takda yg lupa. Kut hilang kad kahwin, taip je link nama pengantin…keluar details.

Wedding ecard hanya di Hnz Printing ent
Revolusi online wedding card.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *