ziplock

Ziplock Bercetak. Pouch Stand Zipper

ZIPLOCK PAPERBAG BERCETAK. WOW EXCLUSIF SANGAT!!💓💓
KUALITI CANTIK. TAK PERLU LEKAT STICKER DAH 💥💥

Dulu nak Ziplock bercetak..min order 10k pcs
Skrang, kami tawarkan ziplock bercetak min order serendah 100pcs shj
Kami baru bawa masuk machine yang boleh cetak quantity serendah min 100pcs

ZIPLOCK harga borong, bercetak lagi
Kualiti printing cantik, kalis air lagi
Yang penting tahan lama, nak order awal pun boleh

Sebab apa anda perlu pilih ziplock utk bag doorgift anda
– Ziplock jenis boleh kunci di atas, kedap udara.
– Letak cookies, bahulu, kacang tak perlu packing plastic. Terus isi dlm ziplock
– Printing kalis air. Kualiti superb cantik.
– Guna ziplock jimat tak perlu guna plastic lain dah utk balut goodies seperti kacang, cookies
– Min order 100pcs tu!! siap cetak nama pengantin dan tarikh kenduri

Harga ziplock bercetak kami serendah 0.59/pcs
Printing Hitam Putih
Size ziplock 12cm x 20cm

Harga ziplock plain kami serendah 0.44/pcs
Size ziplock 12cm x 20cm

Oppss..promosi ni utk bulan 4 ni shj 💥💥💥
kami buat offer utk memperkenalkan produk baru kami
Tempah awal tak rugi cik. Kualiti printing ni tahan lama

Berminat nak tempah? 😍😍😍

Klik link dibawah utk wasap kami
http://www.wasap.my/60125848540/promosiziplock
http://www.wasap.my/60125848540/promosiziplock
http://www.wasap.my/60125848540/promosiziplock

Lokasi kedai kami di permatang pauh, pulau pinang
Nak datang ke kedai pun boleh
Nak pos pun boleh

#printingziplock
#ziplockbercetak
#ziplock

ziplock bercetak

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of