HNZ ENT http://hnzkadkahwin.com Design & Printing Kad Kahwin, Paperbag, Ziplock, Box Fri, 08 Feb 2019 02:26:18 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 Cetak Ziplock. Min order 100pcs http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/18/cetak-ziplock-min-order-100pcs/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/18/cetak-ziplock-min-order-100pcs/#respond Tue, 18 Dec 2018 07:25:43 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1484 Design dan Mencetak Ziplock kraft. Pouch Stand Ziplock Kami mempunyai lebih dari 100 koleksi design dengan pelbagai size ziplock window dan no window Min order 100pcs shj utk custom design Size ziplock: 10x15cm, 12x20cm, 15x24cm Facebook : www.facebook.com/hnzdoorgiftmurah  

The post Cetak Ziplock. Min order 100pcs appeared first on HNZ ENT.

]]>
Design dan Mencetak Ziplock kraft. Pouch Stand Ziplock

Kami mempunyai lebih dari 100 koleksi design dengan pelbagai size ziplock window dan no window

Min order 100pcs shj utk custom design

Size ziplock: 10x15cm, 12x20cm, 15x24cm

Facebook : www.facebook.com/hnzdoorgiftmurah

 

The post Cetak Ziplock. Min order 100pcs appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/18/cetak-ziplock-min-order-100pcs/feed/ 0
Lubuk Kotak Doorgift Malaysia http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/13/lubuk-kotak-doorgift-malaysia/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/13/lubuk-kotak-doorgift-malaysia/#respond Thu, 13 Dec 2018 03:45:01 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1454 Lubuk KOTAK DOORGIFT custom design Boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri Ada pelbagai jenis kotak/paperbag/ziplock bercetak Paperbag, Ziplock, Gablebox, Vbox, SquareBox, Kotak Bahulu, Kotak mini kicap, Handbagbox, Triangle Box, Cookies Box, PopCorn Box, Kotak set sudu garfu, Pillow Box, HandbagBox XL Lokasi kedai kami terletak berdekatan UiTM Permatang Pauh, Penang Facebook kami www.facebook.com/hnzdoorgiftmurah Nak… Read More Lubuk Kotak Doorgift Malaysia

The post Lubuk Kotak Doorgift Malaysia appeared first on HNZ ENT.

]]>
Lubuk KOTAK DOORGIFT custom design
Boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri

Ada pelbagai jenis kotak/paperbag/ziplock bercetak
Paperbag, Ziplock, Gablebox, Vbox, SquareBox, Kotak Bahulu, Kotak mini kicap, Handbagbox, Triangle Box, Cookies Box, PopCorn Box, Kotak set sudu garfu, Pillow Box, HandbagBox XL

Lokasi kedai kami terletak berdekatan UiTM Permatang Pauh, Penang

Facebook kami
www.facebook.com/hnzdoorgiftmurah

Nak check harga dan koleksi design
www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak whatsapp kami pun boleh
http://www.wasap.my/60194434109

The post Lubuk Kotak Doorgift Malaysia appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/13/lubuk-kotak-doorgift-malaysia/feed/ 0
Kotak set Sudu garfu http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/10/kotak-set-sudu-garfu/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/10/kotak-set-sudu-garfu/#respond Mon, 10 Dec 2018 11:30:32 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1449 Kami ada lebih dari 100koleksi design triangle box yang sesuai utk di isi set Sudu garfu Custom design dan Boleh cetak nama pengantin dan Tarikh Kenduri Boleh layari Facebook kami utk tengok koleksi produk kami. Hnzdoorgiftmurah Triangle box ini boleh isi doorgift set Sudu garphu, popcorn, cookies, Ferero dan botol kicap mini Boleh check harga… Read More Kotak set Sudu garfu

The post Kotak set Sudu garfu appeared first on HNZ ENT.

]]>
Kami ada lebih dari 100koleksi design triangle box yang sesuai utk di isi set Sudu garfu

Custom design dan Boleh cetak nama pengantin dan Tarikh Kenduri

Boleh layari Facebook kami utk tengok koleksi produk kami. Hnzdoorgiftmurah

Triangle box ini boleh isi doorgift set Sudu garphu, popcorn, cookies, Ferero dan botol kicap mini

Boleh check harga di web ecommerce kami

Www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Kotak set Sudu garphu

 

The post Kotak set Sudu garfu appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/10/kotak-set-sudu-garfu/feed/ 0
Pembekal Ziplock Printing http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/09/pembekal-ziplock-printing/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/09/pembekal-ziplock-printing/#respond Sun, 09 Dec 2018 01:58:37 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1441 HNZ membekal ziplock plain atau printing dengan pelbagai size Ziplock brown dan white. Boleh di cetak warna atau hitam putih Size zipock kami No window 9x14cm, 13x18cm, 15×22, 17×24 With window 10x15cm x 12x20cm x 15x24cm x 17x24cm Min order 100pcs shj. Boleh cetak both side Sesuai untuk packaging doorgift kahwin, untuk isian product Tak… Read More Pembekal Ziplock Printing

The post Pembekal Ziplock Printing appeared first on HNZ ENT.

]]>
HNZ membekal ziplock plain atau printing dengan pelbagai size

Ziplock brown dan white. Boleh di cetak warna atau hitam putih

Size zipock kami

No window

9x14cm, 13x18cm, 15×22, 17×24

With window

10x15cm x 12x20cm x 15x24cm x 17x24cm

Min order 100pcs shj. Boleh cetak both side

Sesuai untuk packaging doorgift kahwin, untuk isian product

Tak perlu sticker lekat….terus printing di ziplock lebih cantik

Senarai harga di web eCommerce kami

http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Whatsapp 0194434109

 

The post Pembekal Ziplock Printing appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/09/pembekal-ziplock-printing/feed/ 0
Triangle Box http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/04/triangle-box/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/04/triangle-box/#respond Tue, 04 Dec 2018 09:41:24 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1436 Kotak Triangle Box sesuai untuk doorgift Set Sudu Garphu / Cookies dan coklat ferero Bentuk yang menarik dan mempunyai 3 muka. Custom Design dan boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri Kami ada lebih dari 100 koleksi design. Nak check harga dan design? www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop Whatsapp 0194434109 Contoh video triangle box  

The post Triangle Box appeared first on HNZ ENT.

]]>
Kotak Triangle Box sesuai untuk doorgift Set Sudu Garphu / Cookies dan coklat ferero

Bentuk yang menarik dan mempunyai 3 muka. Custom Design dan boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri

Kami ada lebih dari 100 koleksi design.

Nak check harga dan design?

www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Whatsapp 0194434109

Contoh video triangle box

 

The post Triangle Box appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/12/04/triangle-box/feed/ 0
home http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/06/05/home/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/06/05/home/#respond Tue, 05 Jun 2018 07:46:06 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1240 Lokasi Majlis Add to Calendar Facebook Instagram Shopping-cart Wordpress

The post home appeared first on HNZ ENT.

]]>
Add to Calendar

The post home appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/06/05/home/feed/ 0
Kad Kahwin Digital – e-kad http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/24/kad-kahwin-digital-e-kad/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/24/kad-kahwin-digital-e-kad/#respond Thu, 24 May 2018 23:23:10 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1086 Revolusi baru perubahan era digital dengan kad kahwin versi digital Kad Kahwin versi digital ini anda hanya perlu share link e-kad anda sahaja pada kawan-kawan. Siap ada banyak features dan features paling berguna adalah map ke rumah kenduri Dengan hanya klik link map, kad digital akan linkkan ke google map dan dengan mudah anda akan… Read More Kad Kahwin Digital – e-kad

The post Kad Kahwin Digital – e-kad appeared first on HNZ ENT.

]]>
Revolusi baru perubahan era digital dengan kad kahwin versi digital

Kad Kahwin versi digital ini anda hanya perlu share link e-kad anda sahaja pada kawan-kawan.

Siap ada banyak features dan features paling berguna adalah map ke rumah kenduri

Dengan hanya klik link map, kad digital akan linkkan ke google map dan dengan mudah anda akan dapat location ke rumah kenduri.

Banyak lagi features yang sangat berguna dalam kad kahwin digital kami.

Boleh tengok link sample kad kahwin digital dibawah

Kad Kahwin Digital

 

Home

The post Kad Kahwin Digital – e-kad appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/24/kad-kahwin-digital-e-kad/feed/ 0
Pembekal Ziplock Bag / Printing Ziplock Bag http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/16/pembekal-ziplock-bag-printing-ziplock-bag/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/16/pembekal-ziplock-bag-printing-ziplock-bag/#respond Wed, 16 May 2018 14:00:51 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1083 Kami membekal ziplock bag bersize 12x20cm, matt laminated, dengan window Ziplock bag berwarna brown dan white Anda boleh order ziplock plain, Ziplock dengan sticker atau ziplock bercetak HNZ Printing mencetak sendiri ziplock bag. Siap boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri. Min order 100pcs Anda ingin semak harga ziplock? Klik harga ziplock bag plain Klik… Read More Pembekal Ziplock Bag / Printing Ziplock Bag

The post Pembekal Ziplock Bag / Printing Ziplock Bag appeared first on HNZ ENT.

]]>
Kami membekal ziplock bag bersize 12x20cm, matt laminated, dengan window

Ziplock bag berwarna brown dan white

Anda boleh order ziplock plain, Ziplock dengan sticker atau ziplock bercetak

HNZ Printing mencetak sendiri ziplock bag. Siap boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri.

Min order 100pcs

Anda ingin semak harga ziplock?

Klik harga ziplock bag plain

Klik harga ziplock bag plain dengan sticker

Klik harga ziplock bag bercetak

Whatsapp utk tempahan 0194434109

Nak beli online di web eCommerce kami pun boleh

 

ziplock bag printing ziplock bag custom design

The post Pembekal Ziplock Bag / Printing Ziplock Bag appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/16/pembekal-ziplock-bag-printing-ziplock-bag/feed/ 0
Ziplock Custom Design. Siap printing http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/03/ziplock-custom-design-siap-printing/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/03/ziplock-custom-design-siap-printing/#respond Thu, 03 May 2018 10:24:31 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1077 1000pcs ziplock bercetak siap printing Boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri Kami ada lebih dari 100 koleksi design Anda boleh pilih design yg anda suka Nak ziplock plain dan sticker pun boleh #ziplockbercetak #printingziplock #ziplockmurah #doorgiftziplock  

The post Ziplock Custom Design. Siap printing appeared first on HNZ ENT.

]]>
1000pcs ziplock bercetak siap printing
Boleh cetak nama pengantin dan tarikh kenduri

Kami ada lebih dari 100 koleksi design
Anda boleh pilih design yg anda suka

Nak ziplock plain dan sticker pun boleh

#ziplockbercetak
#printingziplock
#ziplockmurah
#doorgiftziplock

 

Ziplock Bercetak

The post Ziplock Custom Design. Siap printing appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/05/03/ziplock-custom-design-siap-printing/feed/ 0
Ziplock Bercetak. Pouch Stand Zipper http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/04/22/ziplock-bercetak-pouch-stand-zipper/ http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/04/22/ziplock-bercetak-pouch-stand-zipper/#respond Sun, 22 Apr 2018 08:23:19 +0000 http://hnzkadkahwin.com/?p=1057 ZIPLOCK PAPERBAG BERCETAK. WOW EXCLUSIF SANGAT!!💓💓 KUALITI CANTIK. TAK PERLU LEKAT STICKER DAH 💥💥 Dulu nak Ziplock bercetak..min order 10k pcs Skrang, kami tawarkan ziplock bercetak min order serendah 100pcs shj Kami baru bawa masuk machine yang boleh cetak quantity serendah min 100pcs ZIPLOCK harga borong, bercetak lagi Kualiti printing cantik, kalis air lagi Yang penting… Read More Ziplock Bercetak. Pouch Stand Zipper

The post Ziplock Bercetak. Pouch Stand Zipper appeared first on HNZ ENT.

]]>
ZIPLOCK PAPERBAG BERCETAK. WOW EXCLUSIF SANGAT!!💓💓
KUALITI CANTIK. TAK PERLU LEKAT STICKER DAH 💥💥

Dulu nak Ziplock bercetak..min order 10k pcs
Skrang, kami tawarkan ziplock bercetak min order serendah 100pcs shj
Kami baru bawa masuk machine yang boleh cetak quantity serendah min 100pcs

ZIPLOCK harga borong, bercetak lagi
Kualiti printing cantik, kalis air lagi
Yang penting tahan lama, nak order awal pun boleh

Sebab apa anda perlu pilih ziplock utk bag doorgift anda
– Ziplock jenis boleh kunci di atas, kedap udara.
– Letak cookies, bahulu, kacang tak perlu packing plastic. Terus isi dlm ziplock
– Printing kalis air. Kualiti superb cantik.
– Guna ziplock jimat tak perlu guna plastic lain dah utk balut goodies seperti kacang, cookies
– Min order 100pcs tu!! siap cetak nama pengantin dan tarikh kenduri

Harga ziplock bercetak kami serendah 0.59/pcs
Printing Hitam Putih
Size ziplock 12cm x 20cm

Harga ziplock plain kami serendah 0.44/pcs
Size ziplock 12cm x 20cm

Oppss..promosi ni utk bulan 4 ni shj 💥💥💥
kami buat offer utk memperkenalkan produk baru kami
Tempah awal tak rugi cik. Kualiti printing ni tahan lama

Berminat nak tempah? 😍😍😍

Klik link dibawah utk wasap kami
http://www.wasap.my/60125848540/promosiziplock
http://www.wasap.my/60125848540/promosiziplock
http://www.wasap.my/60125848540/promosiziplock

Lokasi kedai kami di permatang pauh, pulau pinang
Nak datang ke kedai pun boleh
Nak pos pun boleh

#printingziplock
#ziplockbercetak
#ziplock

ziplock bercetak

The post Ziplock Bercetak. Pouch Stand Zipper appeared first on HNZ ENT.

]]>
http://hnzkadkahwin.com/blog/2018/04/22/ziplock-bercetak-pouch-stand-zipper/feed/ 0